آخرین محصولات
پاورپوینت درس سبزيكاري عمومی
پاورپوینت درس سبزيكاري عمومی
شامل 31 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
فهرست برخی از مطالب :
تعريف اوليه سبزي:
تعريف كامل سبزي:
تعريف سبزيكاري:
جدول مراكز پيدايش تعدادي از سبزيها:
اهميت اقتصادي سبزيها:
اهميت توليد سبزي در گلخانه:
ارزش غذايي سبزيها:
مقدار انرژي تعدادي از سبزيها در مقايسه با گوشت گوساله (100 گرم)
2- املاح معدني: عناصر ماكرو – ميكرو
مقدار كاروتن و املاح معدني در بعضي از سبزيها (ميليگرم/ 100 گرم(
مواد غذايي موجود در تعدادي از سبزيها (در 100 گرم قسمتهاي قابل خوراك)
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
تعريف اوليه سبزي:
گياهان علفي هستند كه قسمتهاي مختلف آن مانند برگ، غنچه، ساقه، ريشه، غده، پياز، گل، ميوه، و دانه به صورت خام، پخته، خشك شده، پودر شده، يخزده و يا كنسرو شده به مصرف تغذيه انسان ميرسد
فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید
sabzikari-omomi_1682344503_60098_2413_1344.zip0.52 MB |
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد
دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 16,000 تومان
پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت