پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام ها
پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام ها

پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

شامل 26
اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

مقدمه:

مروری بر مطالعات گذشته:

رئولوژی شیر

بعد ویسکوزیته:

تاثیر زمان انکوباسیون بر روی ویسکوزیته شیر دامها:

تاثیرpHبر روی ویسکوزیته شیر

تاثیر ترکیبات شیمیایی بر ویسکوزیته شیر:

رئولوژی پنیر

رئولوژی پنیر بز

پنیر نگهداری شده به مدت 6 ماه یخ زده و 4 هفته در یخچال

رئولوژی پنیر گوسفند:

پنیر فتا:

رئولوژی پنیر گاو

نتیجه مطالعات:

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه:

رئولوژی : علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و فشار به‌ كار رود شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).

اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی میتواند باعث بهبودکیفیت محصول وپیش بینی خصوصیات فیزیکی محصول در حین فرآوری و بعد از فرآوری شود.

شیر دام های اهلی از نظر خواص رئولوژیکی با یکدیگر تفاوت دارند که موجب ایجاد محصولات مختلف می شود.در این سمینار به بررسی خصوصیات رئولوژیکی شیر و محصولات آن ها نظیر ماست و پنیر می پردازد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

reolozhie shir_1682334936_60026_2413_1950.zip1.36 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 16,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت