پاورپوینت پروژه پروار 100 راس گوسفند بلوچي
شامل 35 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش
****نکته تمام قیمتها بر اساس آن سالی که پاورپوینت درست شده است می باشد پس تغییر قیمتها بر اساس تورم تغییر کرده است**
فهرست برخی از مطالب:
مقدمه
شناسنامه طرح
تامين هزينه هاي طرح
محل اجراي طرح
شرایط آب وهوایی (طرح گوسفند)
مجوزهاي طرح
رقباي طرح
اهداف طرح
خلاصه اي از طرح
1/1 زمين
2/1 محوطه سازي
3/1 ساختمان
4/1 ماشين آلات
5/1 تاسيسات و تجهيزات
6/1 تجهيزات اداري
7/1 هزينه هاي قبل از بهره برداري
هزينه هاي جاري
1/2 هزینه های خرید دام
و... .
بخشی از متن فایل پاورپوینت:
مقدمه
رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی واداشته است. ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این زمینه، نتیجه آنی و فوری را در برنخواهد داشت بایستی بالاجبار جهت تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی جدی بود. این جمعیت متاسفانه از پراکنش نامتعادلی برخوردار بوده و فقط 3/1 آن در کشورهای پیشرفته مستقر می باشند و از طرفی کشورهای پیشرفته تولید80% پروتئین دامی جهان را دارا می باشند، از این نسبتها در می یابیم که بایستی فکر جدی در این خصوص برداشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد. در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود. بلکه جنگ آینده در خصوص غذا و تامین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه خواهد بود و در این میان کشورهایی می توانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود، زمینه صادرات این مواد و فرآورده ها را فراهم آورند.
یکی از راهکارهای عملی جهت رفع این نقیصه توجه جدی به امر دامپروری و از جمله تامین گوشت در جامعه می باشد. که از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زمانی که در کشور بحران کمبود گوشت مطرح می گردد این موضوع نمایان تر و روشن تر جلوه گر خواهد شد. بطور کلی در گذشته و حال پروتئین حیوانی نقش عمده ای در تامین نیازهای غذایی داشته و مدارک نشان می دهد در جوامعی که از مقدار متنابهی مواد پروتئینی حیوانی استفاده نموده اند از هوش و استعداد بالاتری برخوردار بوده اند.
امروزه در کشور ما، علیرغم واردات مواد غذایی، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز و در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 3/57 گرم در روز می باشد F.A.O نقل شده است).
parvaresh gosfand_1681550991_59860_2413_1678.zip0.26 MB |