توضیحات :
تحقیق با موضوع ورزش از ديدگاه اسلام ، دارای 35 صفحه در قالب word.
بخشی از متن :
اثرات ورزش بر اندامهاي بدن
امروزه عواملي را كه سبب سكتة قلبي ميشوند، ميشناسيم. پروفسور توماس استيمو متخصص بيماريهاي قلبي اين عوامل را به شرح زير ميشمارد: فشار خون، افزايش كلسترول خون، اعتياد به دخانيات، بيماري قند، چاقي و عدم تحرك جسم، خوشبختانه ورزش ميتواند در پيش گيري از آثار اين عوامل نقش مؤثري داشته باشد. فعاليت ورزشي سبب تحرك و انبساط عضلات قلب ميشود و حتي بعد از يك سكتة قلبي ميتواند در بازگشت قلب به كار عادي خويش سهم داشته باشد، البته در اين مورد به خصوص ورزش بايد حتماً تحت نظارت دقيق پزشك انجام گيرد ورزش علاوه بر تأثير بر روي شبكة پيوندي عضلات ميتواند در سخت شدن رگ ها و يا از بين رفتن فعاليت و خاصيت انعطاف نيز جلوگيري كند كه اين ويژگي بيشتر در اشخاص مسن بروز ميكند، آمار نشان ميدهد كه مرگ و مير ناشي از كليه، قلب، در نزد ورزشكاران خيلي كمتر از كساني است كه ورزش نميكنند و تحرك جسماني ندارند بنابراين با ورزش كردن خطر تا نصف كاهش مييابد و ورزش هم چنين از ميزان افزايش كلسترول خون جلوگيري ميكند و انسان ورزشكار در تمام سختيهاي زندگي همواره استوار و پايدار است.
تاريخ انجام اولين مسابقات شنا
انگليسيها در اوائل قرن چهاردهم اولين مسابقات شنا را به صورت خيلي ابتدائي در لندن برگزار نمودند، اولين مسابقات بينالمللي تنها در يك رشته «100» يارد در سال 1858 در استراليا انجام گرديد، شناي پهلو با پاي قيچي چندين سال متوالي بهترين سبك شناخته ميشد كه امروزه بيشتر مورد استفاده نجات غريقان براي حمل غريق ميباشد.
از اواخر قرن نوزدهم اين رشته در مسابقات بينالمللي جنبه رسمي پيدا كرده و مسابقات در كشورهاي نامبرده زير به صورت قهرماني انجام گرديد.
اولين مسابقات قهرماني انگلستان در سال 1869
اولين مسابقات قهرماني آمريكا در سال 1877
اولين مسابقات قهرماني فرانسه در سال 1899
اولين مسابقات شنا در المپيك دوران جديد در سال 1896 در آتن برگزار شد.
تاريخچه شنا
ورزش شنا هميشه و همه جا در زندگي روزمرة انسان و تندرستي و صحت مزاج نقش مهمي را ايفا كرده است. شايد هر ورزش براي خود تاريخچه و اصل و نسبي از زمان معيني داشته باشد اما براي شنا از روز اول تاريخچه و سوابقي موجود بوده است زيرا از هنگامي كه انسان خود را شناخت آب و سبزه و كوه و جنگل را به چشم ديده است. در نتيجه زندگي خود را با آن اًخت نمود.
دست و پا زدن در آب كم كم شكلي به خود گرفت و چنين شد كه اكنون انسانها چون قايق هاي موتوري طول و عرض استخرها را طي ميكنند. ميتوان چنين انديشيد كه نيازمندي مبرم انسان اوليه در جهت تسلط بر دشواري ها بوده است كه حس كنجكاوي او را بر آن داشت تا بعضي موانع زندگي را تا حد امكان پشت سر بگذارد و به پيش رود، به طور مثال هنگام عبور از رودخانه چون هيچ گونه وسيلهاي نداشت و خطري او را تهديد ميكرد و ميخواست جان سالم به در ببرد به ناچار خود را به آب ميزد و با امواج آب هم آغوش ميشد.
مسئلهاي كه اين جا پيش ميآيد اين است كه انسان اوليه اين بيپروايي ها را از كجا و از چه موجودي آموخته است وقتي انسان اوليه مشاهده ميكرد كه انسان ديگري در آب تقلا ميكند و نزديكان خود را به ياري ميطلبد و آنها به خاطر عدم آشنايي با فن شنا يا وسيلهاي براي نجات نداشتهاند به نتيجه نميرسيدند. چنين تصوير ميشود كه انسان اوليه شنا را از حيوانات آموخته است و براي زيستن آن را گسترش دادهاند.
مقدمه
بنا به دلايل زير، هر كسي بايد شنا كردن را به خوبي بداند:
1- براي حفظ جان در مواقع خطر: سالانه بيش از 7000 نفر در ايالات متحده غرق ميشوند كه با كمي صرف وقت در آموزش شنا، ميتوان از بسياري از اين مرگ و ميرها جلوگيري نمود.
2- براي حفظ اندام و سلامتي: متخصصين معتقدند كه شنا كردن يكي از بهترين ورزشها براي حفظ سلامتي است.
3- براي تفريح.
4- براي شركت در مسابقات ورزشي.
شناي كرال سينه
شناي كرال سينه، سريعترين و مؤثرترين نوع شنا در رقابتهاي شنا ميباشد. در مسابقات استيل آزاد كه شناگر ميتواند هر نوع روشي را انتخاب نمايد. تقريباً در تمام موارد، شناگران از اين روش استفاده ميكنند. در مسافتهاي طولاني هم از شناي كرال سينه استفاده ميشود زيرا خستگي كمتري ايجاد
و...
8107_1576991809_34705_2413_1288.zip0.04 MB |