توضیحات :
تحقیق کامل درباره گندم و تاریخچه گندم ، دارای 69 صفحه در قالب Word , قابل ویرایش.
بخشی از متن :
- تاريخچه گندم
منشاء گندم به درستي روشن نيست ، هرودوت مورخ معروف يوناني كه يادداشت هايي از يك پيشواي مذهبي كلده را جمع آوري كرده ، از مطالعه آنها به اين نتيجه رسيده كه گندم در زمان حكومت كلده و آشور و پيش از آن در بين النهرين به طور وحشي مي روييده است ، او در پنج قرن پيش از ميلاد در نوشته هاي خود روش خرد كردن گندم و تهيه نام درمصر را شرح داده است .
كاوش هاي باستان شناسي اخير نشان داده است كه گونه هاي گندم وحشي از حدود 15000 سال پيش از ميلاد در مصر و بين النهرين مي روييده است .
دانه هاي گندم همراه با موميايي هاي فراعنه مصر از اهرام اين كشور به دست آمده است . استرابون مورخ معروف معتقد است كه نوعي گندم وحشي از سواحل رود سند به دست آمده ، لينه گندم را متعلق به كوه هاي اورال مي داند و اديسه آنرا از سيسيل مي داند ، به هر حال بيشتر پژوهشگران منشاء گندم را جنوب غربي آسيا دانسته اند و تا آنجا كه به كشور عزيزمان مربوط مي شود نمونه هاي گندم در كاوش هاي باستان شناسي دامغان كشف شده كه نشانه قدمت اين گياه در آن منطقه است .
همچنين در غارهاي نزديك درياچه خزر و همدان دانه هاي گندم به دست آمده است و باستان شناسان عقيده دارند كه گندم از حدود پنج تا شش هزار سال پيش از ميلاد در اين مناطق كشت مي شده است ، در حال حاضر هم در بيشتر كوههاي كشورمان نمونه هاي گندم وحشي ديده مي شود . و يكي از گونه هاي گندم با پسوند اسم باستاني كشورمان Persia نامگذاري شده است .
در سال 1348 باستان شناسان دانشگاه شيكاگو در حفريات روستاهاي عراق دو نوع گندم به دست آورده اند .
2-1 . گياه شناسي گندم
تعداد گونه هاي شناخته شده گندم متجاوز از 3000 است ، اما از بين اين تعداد حدود 10 گونه به طور كامل شناسايي شده و از بين اين تعداد سه گونه در تجارت بين المللي داراي اهميت بيشتري مي باشند كه هر سه از جنس تريتيكوم هستند و عبارتند از :
Triticum Vulgar ( Common wheat ) – T.Compactum ( club – wheat )
تريتيكوم و ولگار مهم ترين گندم مورد استفاده آسياب داران براي توليد آرد مناسب جهت توليد نان است ، بعلاوه بيشتر آرد مصرفي براي توليد بيسكويت و كيك هم از همين گونه توليد مي شود ، تريتيكوم و ولگار در محدوده اي از شرايط اقليمي قادر به رشد است و بنابراين عموميت كمتري دارد .
تريتيكوم ديوروم مناسب ترين گونه گندم براي توليد ماكاروني است
و...
فهرست برخی از مطالب :
- تاريخچه گندم
-
3-1 . مشخصات فيزيكي دانه گندم
2-1 . گياه شناسي گندم
2-3-1 . پوسته خارجي
3-3-1 . جوانه
2-4-1 . گندم ديوروم و ديوروم قرمز
4-1 . طبقه بندي گندم از نظر جنبه هاي صنعتي
4-4-1 . گندم نرم قرمز زمستانه
3-4-1 . گندم سخت قرمز زمستانه
6-4-1 . گندم مخلوط
5-1 . عوامل موثر در كيفيت گندم
2-5-1 . عوامل شيميايي موثر در كيفيت گندم
6-1 . جنبه هاي صنعتي تركيبات گندم
2-6-1 . گلوتن
4-6-1 . پنتوزان ها
6-6-1 . آنزيم هاي گندم
3-6-1 . چربي ها
5-6-1 . ساير قندها
فيتيك و املاح مذكور از بدن خارج مي شود . براي جلوگيري از اين نقيصه يا بايد
7-1 . نگهداري گندم
7-6-1 . مواد معدني گندم
3-7-1. حيوانان موذي
1-7-1. آلودگي به آفات انباري
5-7-1 . جوانه زدن گندم
6906_1576935164_34681_2413_1941.zip0.16 MB |