توضیحات:
فایل تحقیق درباره نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي دارای 14 صفحه در قالب word و قابل ویرایش.
بخشی از متن :
اگرچه تشخيص بين آبجو، شراب و نوشيدني الكلي با ساير نوشابههاي الكلي شناخته شده، به خوبي امكانپذير است، اما؛ آنها در يك چيز با هم مشتركند. آنها همگي فراوردة تخمير بوسيلة مخمرها؛ به ميزان بيشتر «ساكارومايسس سرويزيه» و «ساكارومايسس آويوم» يا در مورد آبجوها، معمولاً «ساكارومايسس كارلزبورجينِزيز» هستند.
مخمر چيست؟
مخمرها، همانطور كه ميدانيد، فاقد ميسيليوم ميباشند. آنها قارچهاي تكياختهاي هستند كه به صورت غيرجنسي توسط جوانه زدن يا شكافتن، تكثير ميگردند.
ـ قارچهاي تكسلولي ميكروسكوپي داراي زندگي آزاد.
ـ فاقد كلروفيل بوده و هتروتروف ميباشند.
ـ مشخص شده كه داراي يك پراكندگي و انتشار وسيع در طبيعتاند.
ـ با جوانهزدن يا شكافتن، شكل تازهاي از رشد و نمو را به صورت غيرجنسي دارا ميباشند.
ـ سلولهاي مخمر بزرگتر از سلولهاي باكتريايياند.
ـ در مدت زمان تكاملي، سازگاري بيشتري پيدا كردهاند.
ـ اندازه سلولهاي مخمر تقريباً 8-6 ميكرون است.
ـ امكان دارد كه كروي، تخممرغي يا استوانهاي شكل باشند.
ـ به صورت سلولهاي ميلهاي و كروي شكل در زير ميكروسكوپ ديده شده است.
ـ جديداً مخمرها در حقيقت باكتري به حساب ميآيند.
ـ مخمر به عنوان يك مكمل ويتاميني خوراكي ميباشد، زيرا؛ داراي 50% پروتئين ميباشد.
ـ مخمر يك منبع غني از ويتامين ب، نياسين (اسيد نيكوتينيك) و اسيد فوليك است.
ـ مخمر به صورت خشك و بستهبندي شده به فروش ميرسد.
فهرست مطالب:
- مخمر چيست؟
- تاريخچه مخمر:
- بيوتكنولوژي مخمرها:
- چرخه حيات در مخمر:
- عملكرد مخمر چگونه است؟
- ساكارومايسس سرويزيه:
- ساكارومايسس آويوم:
- شامپاين و ديگر مشروبات گازدار:
- مهمترين مشروبات تقطيري:
- انتخاب مخمر:
- رشد و نمو مخمر:
- تفاوت آبجو و شراب در چيست؟
- كامبوجا:
6855_1576751564_34558_2413_1440.zip0.24 MB |