پاورپوینت درس سبزيكاري عمومی
پاورپوینت درس سبزيكاري عمومی

پاورپوینت درس سبزيكاري عمومی

شامل 31 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب :

تعريف اوليه سبزي:

تعريف كامل سبزي:

تعريف سبزيكاري:

جدول مراكز پيدايش تعدادي از سبزي‌ها:

اهميت اقتصادي سبزي‌ها:

اهميت توليد سبزي در گلخانه:

ارزش غذايي سبزي‌ها:

مقدار انرژي تعدادي از سبزيها در مقايسه با گوشت گوساله (100 گرم)

2- املاح معدني: عناصر ماكرو – ميكرو

مقدار كاروتن و املاح معدني در بعضي از سبزيها (ميليگرم/ 100 گرم(

مواد غذايي موجود در تعدادي از سبزيها (در 100 گرم قسمتهاي قابل خوراك)


بخشی از متن فایل پاورپوینت:


تعريف اوليه سبزي:

گياهان علفي هستند كه قسمتهاي مختلف آن مانند برگ، غنچه، ساقه، ريشه، غده، پياز، گل، ميوه، و دانه به صورت خام، پخته، خشك شده، پودر شده، يخزده و يا كنسرو شده به مصرف تغذيه انسان ميرسد

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

sabzikari-omomi_1682344503_60098_2413_1344.zip0.52 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 16,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت